TRÆNINGSRUM

[vc_row][vc_column width=”1/3″][minti_spacer][minti_iconbox iconimg=”5697″][/minti_iconbox][minti_iconbox iconimg=”5699″][/minti_iconbox][/vc_column][vc_column width=”1/3″][minti_spacer][minti_box style=”3″]

 

KREATIVITETS- OG DESIGNTÆNKNINGSTRÆNING

GRATIS TIL DIG!

Mange aner ganske enkelt ikke, hvordan eller hvad de skal bruge deres kreativitet til.

Designtænkning repræsenterer en kreativ og skabende tilgang til verden. Den står i modsætning til vores velkendte rationelle og analystiske tilgang til verden. Designtænkning er spået til at blive en almen kompetence for fremtidens medarbejdere (World Economic Forum, 2017).

I tillæg til denne tilgang, hører en praksis, med en række aktiviteter, teknikker og metoder.

Designtænkning fremstilles ofte ‘kun’ som en metode, men det er den overordnede kreative og skabende tilgang, der gør den store forskel! Det er der’, vi kan udfordres, udfordre vores værdier og vores vanemæssige måder at tænke og handle på.

 

I min forskning og praksis arbejder jeg med designtænkning både til problemer i verden, men også i design eller redesign af din værdier og dit liv, din karriere etc…

Har du lyst til at træne din kreative muskel, blive inspireret, udfordret og få et par refleksionsøvelse med på din dag?  -så spring med i mit virtuelle træningsrum for kreativitet- og designtænkning.

Du kan tilmelde dig her

[/minti_box][/vc_column][vc_column width=”1/3″][minti_spacer][minti_box]

 

LEDERNETVÆRKSTRÆNING

Nyt ledernetværk er igang med et co-creation forløb her i efteråret.

Er du interesseret i et fremtidigt netværk, er du velkommen til at ringe eller maile for yderligere info.

[/minti_box][/vc_column][/vc_row]