Tænk med hænderne – byg og forstå komplekse problemer

[vc_row][vc_column width=”1/4″][minti_box style=”3″]

“En meget involverende arbejdsmetode, der lader dig finde ind til det vigtige på en eksperimenterende måde.”

Lisbeth Thorøe Larsen,

workshop deltager

[/minti_box][/vc_column][vc_column width=”3/4″][minti_box style=”3″]

 

WORKSHOP: TÆNK MED HÆNDERNE – BYG OG FORSTÅ KOMPLEKSE PROBLEMER

Design er langt mere end pæne stole og smukke kjoler. Design repræsenterer også den bagvedliggende proces, at designe, som man i dag bruger mere og mere i virksomheder. Design, design tænkning, strategisk design, design dreven, der findes mange forskellige definitioner. Grundlæggende repræsenterer design en fundamental anderledes tilgang til livet – og til business, til forretningsudvikling og ledelse. Til en designtilgang er der knyttet en række aktiviteter, herunder det at arbejde visuelt, at skabe, at sætte ting i verden.

Ideen med at bygge modeller, visualisere er, at det giver en helt anderledes type tænkning. Indenfor designfeltet kalder vi det ‘at tænke med hænderne’, fordi det at skabe noget og tænke over det man skaber, giver en fundamental anderledes givende måde at reflektere på – både individuelt og i grupper. Det er ikke løgn at sige at det faktisk er en ganske effektiv måde at tænke på, at forstå et komplekst problem på, at formidle et problem, en ide etc.

Du går fra foredraget med:

• Du får du en redegørelse for, hvad designtænkning og en designtilgang er

• Du får forklaring på, hvorfor der er så stor brug for denne meget anderledes kunstneriske og kreative måde at tænke og forstå på – også i business.

• Du får forskellige eksempler på, hvordan du kan bruge designtænkning som visualisering og modelling til at forstå og se forskellige perspektiver og evt løsninger af dine komplekse udfordringer.

• Du får viden om, hvordan du selv kan blive mere kreativ og design tænkende.

Udbydes også som foredrag.

[/minti_box][/vc_column][vc_column][/vc_column][/vc_row]