Kirsten Bonde Sørensen, indi

[vc_row][vc_column][minti_imageslider ids=”3836,3888,3847,3850,3519,4048,3413,3778″][minti_spacer height=”20″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/3″][minti_imagebox img=”3604″]

FOR ENKELT PERSONER

tilbydes viden, læring og træning.
En kreativ og skabende tilgang, designtænkning, strategisk design: på din arbejdsplads og i dit private liv.

Lær at forstå dine værdier, lær at styre dine tanker (metakognition). Bliv en stærkere medarbejder. Lær at bruge din kreativitet strategisk til at skabe den karriere og de muligheder du længes efter.

Læs mere…[/minti_imagebox][minti_box style=”7″ bgimage=”3570″ padding=”20px 20px 20px 20px”]

Kirsten gav mig inspiration og energi. Kirsten er en god inspirator, som evner at udfordre mig, til at se nye sider af mig selv”

Annie Zederkof

deltager på medarbejderkursus[/minti_box][minti_box style=”3″ padding=”20px 20px 20px 20px”]

René Lynge, Adm. dir./Man. Dir.
“Indlægget var meget inspirerende…Det er tydeligt, at Kirsten har en baggrund, der er anderledes en de fleste, som holder foredrag om ledelse og ledelsesteorier.”

René Lynge, Adm. dir./Man. Dir.
Concens A/S[/minti_box][/vc_column][vc_column width=”1/3″][minti_imagebox img=”3357″]

Kreative pengeworkshop for powerkvinder!

Uanset om du synes penge er interessante eller ej, så spiller de en ret central rolle i dit liv, både nu og når du bliver viis og tussegammel! Har du styr på de værdier der styrer din pengeadfærd? – eller styrer de dig?

 Vil du prøve en unik kreativ forskningsbaseret metode. Vi arbejder kreativt men samtidigt analytisk med viden fra psykologien og kognition – viden om hvordan vores værdier virker og hvordan du bruge dem langt mere strategisk i dit liv og pengeadfærd.

Læs mere…

[/minti_imagebox][minti_box style=”7″ bgimage=”3570″ padding=”20px 20px 20px 20px”]

DESIGNTÆNKNING

– SKAB MERE VÆRDI I DIN ORGANISATION

Læs mere…[/minti_box][minti_spacer height=”20″][/vc_column][vc_column width=”1/3″][minti_imagebox img=”3382″ url=”https://kirstenbondesorensen.dk/da/for-individuals/”]

SKAB DIG EN BEDRE KARRIERE, KVINDE!

Få et nyt blik på dine ressourcer og kompetencer, få ny viden og skab et stærkere dig.

Læs mere:

[/minti_imagebox][minti_box style=”7″ bgimage=”3570″ padding=”20px 20px 20px 20px”]

“Kirsten formåede at tryllebinde tilhørerne ved hjælp at et inspirerende oplæg og en udfordrende tilgang til emnet Designledelse. Jeg var helt høj da jeg kom hjem på kontoret…¨

Peter Jørgensen, CEO, Partner
WorkPoint A/S[/minti_box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][/vc_column][vc_column width=”1/2″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_raw_html]JTNDaDMlM0VTZW5lc3RlJTIwaW5kbCVDMyVBNmclMjBwJUMzJUE1JTIwYmxvZ2dlbiUzQyUyRmgyJTNF[/vc_raw_html][minti_bloglist][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_raw_html]JTNDaDIlM0VQaG90b3MlM0MlMkZoMiUzRQ==[/vc_raw_html][minti_imageslider ids=”2370″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][minti_box style=”6″]

”The best way to get people  to flourish is to help them releasing  their creativity”

(Robinson, 2013)

[/minti_box][vc_widget_sidebar title=”…“This is about embracing complexity, ambiguity and uncertainty – and to create or co-create more and better possibilities for a better life for you and better lives for all of us“ (Sørensen, 2016, 138 )…An aesthetic learning process is a creative process where impressions are processed creating an aesthetic expression and hence the development of a new understanding (Sørensen, M, in Asterisk, 2015:7).Creative activity and aestetic experience is considered to be a potent catalyst for a deeper inquiry, accessing deeper levels of knowledge. (Slesswijk Visser et al, 2008, Sørensen, 2011)….”Identity is never fixed; we are always becoming” ’self-in- the-making’ “I am what I am not yet” (Maxine Greene)…” sidebar_id=”latest”][minti_box style=”7″ bgimage=”2411″ align=”align-right”]Feedback on talks about leadership/design management/value creation/employees:

“Indlægget var meget inspirerende…Det er tydeligt, at Kirsten har en baggrund, der er anderledes en de fleste, som holder foredrag om ledelse og ledelsesteorier.” (René Lynge, Adm. dir./Man. Dir. Concens A/S)

“Kirsten formåede at tryllebinde tilhørerne ved hjælp at et inspirerende oplæg og en udfordrende tilgang til emnet Designledelse. Jeg var helt høj da jeg kom hjem på kontoret…¨(Peter Jørgensen, CEO, Partner, WorkPoint A/S)

”Tak for superinspirerende indlæg. Det gav et fantastisk energiboost og masser af (selv)erkendelser” (Rikke Boel Olesen, Marketing Manager)

Feedback on courses/processes in individual value clarification & Value Management:

Kirsten gav mig inspiration og energi. Kirsten er en god inspirator, som evner at udfordre mig, til at se nye sider af mig selv” (Annie Zederkof)

Kirsten er en meget engageret foredragsholder, som passioneret formidler, hvad hun har på hjertet. Og hun har modet til at få deltagerne til at grave dybt i hver sit indre. Kursets struktur havde en afveksling mellem oplæg og praktiske kreative øvelser, hvor vi fik god mulighed for at arbejde med teorien på os selv og hver vores individuelle “verden”. Det har givet mig et super overblik af den retning, jeg gerne vil, hvilke handlinger der skal foretages og hvilke hensyn, jeg skal være opmærksom på. Jeg kan på det varmeste anbefale dette kursus, hvis du vil et spadestik dybere i dine ønsker og vejen dertil. (Susanne Korch, Finansforbundet).[/minti_box][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/1″][vc_raw_html]JTNDdWwlMjBjbGFzcyUzRCUyMnRlc3QlMjIlM0UlMEElMjAlMjAlM0NsaSUzRSUzQ2ElMjBocmVmJTNEJTIyJTJGZm9yZWRyYWclMkYlMjIlM0V0JTNDJTJGYSUzRSUzQyUyRmxpJTNFJTBBJTIwJTIwJTNDbGklM0UlM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMiUyRm1lZHNrYWJlcmUlMkYlMjIlM0VwJTNDJTJGYSUzRSUzQyUyRmxpJTNFJTBBJTIwJTIwJTNDbGklM0UlM0NhJTIwaHJlZiUzRCUyMiUyRnZpcmtzb21oZWRlciUyRiUyMiUzRWslM0MlMkZhJTNFJTNDJTJGbGklM0UlMEElMjAlMjAlM0NsaSUzRSUzQ2ElMjBocmVmJTNEJTIyJTJGcmVzc291cmNlciUyRiUyMiUzRW8lM0MlMkZhJTNFJTNDJTJGbGklM0UlMEElMjAlMEElM0MlMkZ1bCUzRSUyMA==[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]