SIDEN ER UNDER OMBYGNING!

“En kreativ personlighed,  kreativ selvledelse, empati og forestillings-kraft bliver menneskets overlevelse i en verden, hvor den stigende digitalisering og automatisering udfordrer vores beslutningskraft,  vores evne til selvstændig handling og vores trivsel.”

Kirsten Bonde Sørensen, Docent i kreativitet, Designer, MA, Ph.d samt certificeret protreptiker

Tiden kalder…

 

Tiden kalder på viden og øvelse i den type kreativitet, der handler om at kende sig selv, skabe sit liv – og arbejdsliv – og leve bæredygtige værdier. I forskning kaldes det bl.a. life-creativity eller life-centered design. Det indebærer, at skrue op for det kreative, det sanselige, det empatiske. Det hjælper dig med at være dig, en udfordring for de fleste – ung som gammel. Koblet med forretningsforståelse og forestillingskraft, bliver du guidet i, hvordan du tager kreativt lederskab i dit liv og arbejdsliv, redesigner dit liv, samt bliver en proaktiv medskaber i andres liv, i dit arbejdsliv og i verden.

Udover at skabe mere ro og tilfredshed i dit liv, så opøver du også de kompetencer og forholdelsesmåder, som erhvervslivet kalder på. 

Vidste du…

at folk, der går til psykologer, ung som ældre, i tiltagende grad kommer med ekstistentielle spørgsmål, som hvem er jeg, hvad vil jeg med mit liv og arbejdsliv?

Ungdomsforskningen taler om en stigende psykologisering – at når vi taler om livet, anvender vi psykologiske termer. På uddannelsesinstitutioner taler vi heller ikke om livet, kun det professionelle liv – men hvorfor egentlig?

Livet ER blevet langt mere komplekst, og for os alle, så hvorfor ikke tale mere om livet? – og sammen? Og hvorfor ikke tænke livet, som en kreativ læringsproces, fremfor en komplekst størrelse, som man skal have professionel hjælp til?

Derfor er mit synspunkt og mission, at vi skal fra psykologisering til kreativisering og tænke livet som en kreativ læringsproces.

Vi skal blive bedre designere og skabere i vores eget liv – og bedre, mere bevidste, medskabere i andres liv og i verden.