Fra Exceltænkning til Designtænkning

“TAK FOR SUPER INSPIRERENDE INDLÆG. DET GAV ET FANTASTISK ENERGIBOOST OG MASSER AF (SELV)ERKENDELSER”

Rikke Boel Olesen, Marketing Manager

“Indlægget var meget inspirerende…Det er tydeligt at Kirsten har en baggrund, der er anderledes en de fleste, som holder foredrag om ledelse og ledelsesteorier”

René Lynge, Adm. Dir/Man. Concens A/S

FOREDRAG: FARVEL EXCEL – fra Excel-tænkning til Designtænkning

Et nyudviklet Design Value Index dokumenterer, at designdrevne virksomheder overhaler ikke designdrevne virksomheder med intet mindre end 219% i USA (dmi.org). Men fokus bør også være på, at skabe en kreativ og innovativ forståelse og kultur i organisationen, som får dig, dine medarbejdere – og din virksomhed til at vokse.

Skærmbillede 2017-01-15 kl. 12.03.09Kilde: Value Index, dmi.org.

Design er langt mere end pæne stole og smukke kjoler. Design repræsenterer også den bagvedliggende proces, at designe, som man i dag bruger mere og mere i virksomheder. Design, design tænkning, strategisk design, design dreven, der findes mange forskellige definitioner. Grundlæggende repræsenterer design en fundamental anderledes tilgang til livet – og til business, til forretningsudvikling og ledelse. En designtilgang rummer en lang række kompetencer der er styrker det, at kunne agere i et foranderligt marked og skabe nye muligheder.

(Illustration: ©K.B. Sørensen, frit efter Boland & Collopy, 2005)

Kom og hør om design, designtænkning og designledelse og om, hvorfor og hvordan det kan klæde dig og din organisation på til fremtidens stigende kompleksitet og uforudsigelighed.

Du går fra foredraget med:

• Du får en præsentation af, hvad designtænkning og en designtilgang er

• Du får forklaring på, hvorfor der er så stor brug for denne meget anderledes kunstneriske og kreative måde at tænke og forstå på – også i business.

• Du får forskellige eksempler på, hvordan du kan bruge designtænkning: i forretningsudvikling, til at løse komplekse problemstillinger, til at skabe nye muligheder

• Du får eksempler på, service design tænkning og kreativ forretningsmodellering mm.

• Du får eksempler på, hvordan du selv kan blive mere kreativ og designtænkende i dit liv – protreptic life design

• Du får viden om, hvordan du kan skabe en anderledes kreativ kultur, der kan gøre dine medarbejdere til medskabende og innovative medarbejdere.

BEMÆRK: FOREDRAGET UDBYDES OGSÅ SOM WORKSHOP