Kirsten Bonde Sørensen – Forside

FOREDRAG & WORKSHOPS
FOR VIRKSOMHEDER

  • Tendenser i arbejdslivet og fremtidens medarbejder?
  • Lær fremtidens nye kreative & business kompetencer ex.:designtænkning-designproces / forretningsmodellering / kreativ problemløsning / visuel sense making / visuel ledelse / service design /

SE MENU

FOREDRAG & WORKSHOPS
FOR IVÆRKSÆTTERE

  • Få dig selv med, hvad er du god til?
  • Forretningsforståelse og forretningsmodellering
  • Service design, sådan udvikler du bedre services
  • SE MERE HER…

FOREDRAG & WORKSHOPS
FOR PRIVATE

  • Life Design, værdiafklaring, karriereafklaring – er du på rette vej?
  • Fremtidens medarbejder, opdater dine kompetencer  – se tilbud under virksomheder og iværksætteri
  • SE MERE HER…

DESIGNTILGANGEN – EN ‘NY’ TILGANG & ‘NYE’ VÆRDIER

Vi har ikke brug for reformer, men transformationer af organisationer, så de passer til mennesker, nye værdier og en ny verden. Fremtidens medarbejder er hele mennesker, de er ‘medskabere’ med nye, kreative- og business kompetencer. Man kan sagtens starte i dag med nye måder at arbejde på, nye komptencer og nye værdier. Herunder kan du se, hvad og hvordan en designtilgang er anderledes fra en traditionel tilgang til business og til verden i det hele taget.

HVAD ER DESIGNTÆNKNING?

Læs mere 

OM

Jeg er foredragsholder, designer, underviser, forsker, Ph.d. – og er optaget af:

Jeg er optaget af værdier. Værdier er alle steder og styrer vores måde at tænke og handle på. Idet vi står midt i et paradigmeskifte på vej væk fra industrisamfundet og ind i et videns- og læringssamfund, er mange af vores værdier i stor forandring.

Den helt store opgave er, at skabe en mere bæredygtig verden for mennesker og for planeten. NU. Her kommer vores kreativitet til at spille en ny og stor rolle. Det bliver nye typer af kreativ tænkning og handling, nye typer af design aktiviteter for eksempel i forhold til at arbejde med fremtiden. Men vi skal bruge vores kreativitet til at blive gode skabere i vores liv og gode medskabere i andres liv, i vores organisationer og i verden. Derfor har jeg udviklet en 4-foki model, den rummer et indre fokus, et andre fokus, et ydre praksis/business fokus og et ydre planetarisk fokus. Modellen minder os om, at vi skal opøve og træne et holistisk perspektiv og balancere de 4 foki.

Jeg er uddannet designer fra Designskolen Kolding og Utrecht Scool of Arts i Holland. Desuden har jeg en MA i retorik og en Ph.d. i strategisk design samt pt. efteruddannelse som protreptiker (filosofisk coaching). Jeg betragter mig mest som forandringsagent og en garvet, kreativ praktiker, men også en lidt nørdet teoretiker.

Jeg har altid holdt af, at være både i erhvervslivet og i uddannelsesverdenen og har derfor erfaring fra små og store, også internationale virksomheder samt fra forskning og undervisning på flere universiteter i Danmark, samt på Parsons i Paris og N.Y.

Uddrag af designtænkningstræninger/nyhedsbreve

DIVERSE MATERIALE

DIVERSE MATERIALE

This post is also available in english.. Read More →
Vi må godt

Vi må godt

      share forward share Vi må godt! – dyrke glæden, begejstringen og optimismen – og vi har hårdt brug for det! Læsetid: 3-4 minutter Tjuhaj, jeg.. Read More →
Hvilken farve har boksen på den anden side

Hvilken farve har boksen på den anden side

Hvilken farve har boksen på den anden side?    Læsetid: 2 minutter EN BÆREDYGTIG, PÆDAGOGISK JULESOKIDE TIL DIG SELV ELLER EN, DER TRÆNGER! Kender du denne fremragende.. Read More →

This post is also available in english