CAN design

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_column_text]

© CANDesign ser fremtidens medarbejdere og ledere som kreative skabere og med-skabere af mere værdi og mening – både menneskeligt og økonomisk.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″][minti_box]© CAN DESIGN rummer et sæt af forskellige kreative og business kompetencer for fremtidens medarbejder. Det er kompetencer for alle, for medarbejdere, ledere, studerende eller kommende iværksætter, men tilbuddene er naturligvis justeret efter hvem og hvor du er.

1. Viden om værdier, at kunne se din egen tænkning og ændre den.

Få forskellige videninput bl.a. om værdier. Lær at ’se’ dine værdier og hvordan værdier og antagelser styrer dine tanker og handlinger (metakognition). Forstå dig selv, det, du brænder for og lær, hvordan du kan skabe mere værdi i dit liv og på en arbejdsplads (at forbinde et indre og et ydre fokus).

2. Viden og kompetencer indenfor forretningsforståelse, forretningsudvikling og innovation. Få basal viden om forretningsudvikling & innovation. Lær hvordan du kan skabe værdi på en arbejdsplads.

3. Viden om og kompetencer indenfor kreativitet og designtænkning.

Lær hvordan du skaber værdi på en arbejdsplads og i verden.

Lær at få et kreativt, strategisk design mindset, dvs. en mulighedsskabende tilgang og kreative kompetencer. Lær hvordan du kan lære på designerlige måder.

CAN DESIGN ønsker at inspirere og bidrage til:

-at gøre kreativitet til serious business, at træne dine kreative muskler

-at skabe mere kreative og innovative medarbejdere, der kan skabe mere værdi og mening

-at skabe bedre, sundere, sjovere og mere meningsfulde liv og arbejdsliv

-at skabe mere kreative og innovative kulturer og større medarbejderengagement

-at skabe stærkere, menneske- og økonomisk centrerede virksomheder

© CAN DESIGN TAGER UDGANGSPUNKT I ET NYT MENNESKESYN

CAN DESIGN ser dig som et kreativt og skabende menneske. Vi hjælper dig til at blive (en bedre) designer og tage kreativt lederskab i dit liv og i verden. Du er ’skaber og medskaber af mere værdi og mening, i dit liv og i verden.

Yes, you can![/minti_box][/vc_column][/vc_row]