WORKSHOPS OG FOREDRAG FOR IVÆRKSÆTTERE

Jeg har undervist mere end 300 iværksættere igennem de seneste 6 år, især i Spinderihallerne i Vejle, men også på Fremtidsfabrikken i Svendborg, på SDU Talentprogram og flere andre institutioner.

Jeg forsker og underviser i designdreven innovation Jeg udbyder workshops i:

 

Business modelling – bliv rigtig gode venner med din forretningsmodel

Beskrivelser er på vej…..

 

 

Forstå dit marked og brug de rigtige trends

Beskrivelser er på vej…..

 

 

Service design – sådan udvikler du knald gode services til dine kunder

Beskrivelser er på vej…..

 

 

Konceptudvikling – sådan bygger et stærkt og stringent koncept

Beskrivelser er på vej…..

 

 

Work/Life Design – byg den bizz, der får dig til at blomstre

I min forskning og praksis er jeg optaget af, hvordan du som iværksætter kan forbinde et indre fokus – det, du brænder for og er god til – med et ydre fokus – noget, der skaber værdi i verden, for dine kunder. Det tror jeg er vejen til mere unikke værditilbud og desuden bedre liv og bedre business! Selvfølgelig skal du skabe den business, der får dig til at blomstre.

Iværksætteri for akademikere

Jeg har selv gået turen. Fra fast stilling og pensionsopsparing til freelancer og selvstændig. Jeg synes det er fantastisk! Men ærligt, så har det også været vildt udfordrende. Jeg kender dilemmaerne: at være, skrive og tale i et akademisk miljø og så skulle gøre det hele på en helt ny måde. Derfor vil jeg gerne give mine bedste råd, så du er klædt godt på og måske kan springe over de værste fejltagelser over.

Baggrund:

Udover at have masser af erfaring fra arbejdet med mange mange iværksættere, så har jeg også meget forskellige viden og kompetencer, at trække på. Jeg er også uddannet som grafisk designer, som retoriker og har masser af erfaring som grafisk designer, konceptudvikler og som forretningsudvikler og kompetenceudvikler. Alt sammen godt at have med når man skal hjælpe iværksættere med at udvikle den helt rigtige business.