Tendenser: fremtidens medarbejder, arbejdslivet, ledelse, H&R

“TAK FOR SUPER INSPIRERENDE INDLÆG. DET GAV ET FANTASTISK ENERGIBOOST OG MASSER AF (SELV)ERKENDELSER”

Rikke Boel Olesen, Marketing Manager

“Indlægget var meget inspirerende…Det er tydeligt at Kirsten har en baggrund, der er anderledes en de fleste, som holder foredrag om ledelse og ledelsesteorier”

René Lynge, Adm. Dir/Man. Concens A/S

FOREDRAG: Tendenser for fremtidens medarbejder, arbejdsliv, organisationer, ledelse & H&R

Hvordan ser tendenserne ud for fremtidens medarbejder, fremtidens organisation, ledelse og H&R afdelinger ?

Verden omkring os udvikler sig med eksponentiel kraft, 87% af verdens medarbejdere er ikke engageret i deres arbejde, i Danmark er det 69% (Gallup, 2016, 2013). Vi taler nu om stress som en verdensomspændende epidemi (WHO). Nogle taler om ‘the complexity gap’ at vores problemer bliver tiltagende komplekse, samtidig med at ledere ikke mener de har de rette kompetencer til at ‘handle’ denne stigende kompleksitet.

Kreativitet spås at blive en af de vigtigste kompetencer. Ligesom designtænkning spåes til at blive en af fremtidens kompetencer både i forretningsudvikling og i H&R.

Design og designtænkning repræsenterer en fundamental anderledes tilgang til livet – og til business, til forretningsudvikling, ledelse og H&R. En designtilgang rummer i tillæg en praksis med en lang række kompetencer, der er styrker det, at kunne agere i et foranderligt marked og skabe nye muligheder (se illustration herunder).

Kom og hør om fremtidens tendenser indenfor fremtidens arbejdsliv, arbejdsliv, ledelse og H&R. Hør også om, hvorfor og hvordan det kan klæde dig og din organisation på til fremtidens stigende kompleksitet og uforudsigelighed.

(beskrivelser fortsætter efter illustration herunder;-)

 

Du går fra foredraget med:

• Overblik over tendenser indenfor fremtidens medarbejder, ledelse og H&R

• Overblik over fremtidens kompetencer

• Redegørelse for hvorfor designtænkning spåes til at blive en af fremtidens kompetencer

• Præsentation af designtænkning og en designtilgang i business, life design og i H&R

• Eksempler på, hvordan du kan bruge designtænkning: i forretningsudvikling, karriere udvikling/personlige udvikling og H&R.

BEMÆRK: FOREDRAGET UDBYDES OGSÅ SOM WORKSHOP