LEDERNETVÆRK: lad dine brugere og medarbejdere skabe mere værdi og mening

DESIGNTÆNKNING GIVER DIG KOMPETENCER DU HAR BRUG FOR I DIT ARBEJDSLIV OG DIT PRIVATLIV

LEDERNETVÆRK FOR VIDEBEGÆRLIGE OG VISIONÆRE LEDERE: Gør dine medarbejdere til medskabere i forretningsudvikling og strategi

3-5 virksomheder, 5 stk 1/2 dage, ‘træning’ hjemme i din virksomhed og on-line sparring i lukket gruppe

Målet med forløbet er, at invitere medarbejdere ind og gøre dem til stærke medskabere i forretningsudvikling og strategi. Det er langt mere meningsfuldt for medarbejdere – og ledere – at blive involveret og derfor er der også masser af skjulte ressourcer og muligheder her.

FOR HVEM:

Du er leder og har masser af lyst til at tilegne dig ny viden. Du gider godt at læse med åbent sind, prøve nye ting af, udvikle dig, din virksomhed, dine medarbejdere – men du kæmper tit mod tiden. Det er du ikke alene om. Derfor har jeg udviklet et nyt forløb, som er skræddersyet til dig, der søger ny viden, nye måder at gøre ting på, nye kompetencer og du har både lyst og mulighed for at prøve ting af nu og her og ikke mindst så er du klar til at dele dine erfaringer i et lukket forum.

FORMAT:

Jeg har fået inspiration fra min undervisning af globale leder på Parsons i Paris, en designuniversitet, hvor det meste af undervisningen på denne Master i Strategic Design & Management foregår on-line. På forløbet her mødes vi kun 5 halve dage, resten er træning hjemme i virksomheden, on-line dialog og feedback i lukket gruppe.

INDHOLD:

Processen bliver selvfølgelige justeret i forhold til de deltagende virksomheder, men det rummer i store træk:

 

DU GÅR FRA FORLØBET MED:
Vi skaber forløbet sammen. Du bliver introducerer til forskellige designaktiviteter, som giver dig mulighed for at blive en stærkere ledere i forhold til co-creation, problemforståelse, ideudvikling og forretningsforståelse. Du får ikke bare inspiration til, men klare instrukser til, hvordan du kan arbejde med dette på din arbejdsplads samt dialog og feedback fra mig og øvrige deltagere, som står i samme situation. En fælles og udbytterig læringsrejse.

Forløbet er designet ud fra min praksis som designer, forsker og underviser bl.a. på Designskolen Kolding, Syddansk Universitet og designuniversitetet Parsons, Paris samt mine praktiske erfaringer med undervisning i designtænkning for studerende, iværksættere og medarbejdere.

VÆRKTØJSKASSEN FOR LEDERE:

Designtænkning er meget mere end en værktøjskasse – du får alligevel en med hjem med de metoder og aktiviteter du er blevet introduceret til på workshoppen – samt øvelser i, hvordan du kan arbejde med dit mindset, at få en overordnet kreativ og skabende ‘designtilgang’. Værktøjskassen giver dig anvisningerne til at arbejde kreativt, eksperimenterende, iterativt og systematisk, når du arbejder med brugerinddragelse, medarbejderindsigter samt anvisninger til, hvordan du kan evaluerer disse i et forretningsperspektiv.