Kirsten Bonde Sørensen

WORKSHOPS & FOREDRAG

VISIONEN

FRA MEDARBEJDER TIL SKABER OG MEDSKABER.  LÆR AT SKABE MERE VÆRDI OG MENING I DIT LIV- OG PÅ DIN ARBEJDSPLADS!

Kort fortalt kræver det 3 ting: du skal have 'hård' viden om forretningsudvikling og designdreven innovation og 'blød' viden om værdier, motivation og passion - og så skal du lære at bruge din kreativitet strategisk bl.a. til at forbinde det, du brænder for, 'dit indre fokus' med det der giver værdi i verden, ' et ydre fokus'. Det er en win-win for virksomheder og for dig som medarbejder.

Jeg er ekspert i:

1.Hvordan du bruger kreativitet og designtænking i problemløsning, forretningsudvikling og værdiskabelse.

2.Hvordan du kan bruger kreativitet og designtænkning i dit liv og i din karriere, til at skabe mere værdi og mening, glæde og begejstring.

Min baggrund er både max kreativ og max teoretisk: Jeg er uddannet designer fra Designskolen Kolding og Utrecht Scool of Arts i Holland, har en MA i retorik og en Ph.d. i strategisk design. Så jeg har to meget forskellige tilgange til det at være kreativ og skabende.

se mere under foredrag, workshops, træning

HVAD ER KREATIVITET? Kreativitet er at skabe noget sammen, til nogen. En veninde i bekendtskabskredsen fyldte rundt forleden. Kvinder skal fejres med maner. Derfor ringede jeg til en veninde, der også skulle til fest og vi blev enige om 'at lave noget'. Vi kreerede ideer i et ubekymret, dejligt flow på ca 20 min, så havde vi en plan. Det kørte i smør, det var så sjovt og livsbekræftende - ja faktisk bandt det os lidt tættere sammen, fordi det bare kørte derudaf og fordi det var så dejligt langt ude og sjovt. Vi var til fødselsdag hos en guldsmed, der laver de skønneste smykker. Hun kan også godt li snacks. Det blev selvfølgelig til THE SNACK COLLECTION - en serie af smykker lavet af snacks, popcorn, osterejer, oliven, flæskesværd osv. Vi havde luret fødselarens designprincipper, så vi forsøgte at overføre til vores smykker. Det var kongesjovt også da vi fremførte vores lille happening, som faldt i rigtig god jord. Det var fantastisk befriende at lave noget, der ikke skulle sælges, det åbnede til nogle helt andre muligheder. Det var også særdeles livsbekræftende at bruge sin kreativitet til at skabe en glad hyldest til en dejlig kvinde. En skøn, absolut kreativ oplevelse, at kunne bidrage og sætte sit aftryk til en festlighed - og så sammen med en veninde man holder af;-)

NYE WORKSHOPS  COMING UP:

INTRO TIL SERVICE DESIGN

INTRO TIL BUSINESS MODEL CANVAS

KOM I GANG:

FRA MEDARBEJDER TIL MEDSKABER

BLIV DESIGNER

NY ELLER BEDRE KARRIERE?

REDESIGN OG BOOST DINE KOMPETENCER OG SKAB DET JOB ELLER DEN KARRIERE DU DRØMMER OM

1 + 1 DAGES KOM DERUDAF FORLØB MED MIN 1 UGE TIL REFLEKSION OG HJEMMEOPGAVER

ELLER

1 INTENSIV / KOM IGANG DAG

Jeg har udviklet en metode, baseret på min forskning. Der er 6 trin fordelt over to hele dage.

se mere ...

HAR DU STYR PÅ DE VÆRDIER DER STYRER DIN PENGEADFÆRD? - ELLER STYRER DE DIG?

Uanset om du synes penge er interessante eller ej, så spiller de en ret central rolle i dit liv, både nu og når du bliver viis og tussegammel!

Vil du prøve kreativ, forskningsbaseret metode, udviklet i min Ph.d? Vi arbejder kreativt men samtidigt analytisk med viden om hvordan vores værdier virker og hvordan du bruge dem langt mere strategisk i dit liv - og i din - måske nye - pengeadfærd!

se under 'kurser og foredrag' for næste kursus, eller send en mail.

BLIV BEDRE DESIGNER:

EXTRA WORKSHOPS

BLIV EN STÆRKERE MEDSKABER PÅ DIN ARBEJDSPLADS (OG I DIT LIV)

  INTRODUKTION TIL DESIGNTÆNKNING I FORRETNINGSUDVIKLING, SERVICE DESIGN & VÆRDIINNOVATION Alle burde vide noget om forretningsudvikling, om forretningsmodeller og udvikling af strategi. Det er bare sjovere at gå på arbejde, hvis du kender spillereglerne i det spil, du er en del af. Når du som medarbejder har denne ’hårde viden’, kan du blive en langt bedre spiller og værdiskaber på dit job - og i dit liv. Jeg udbyder foredrag og workshops, send en mail, så kan jeg skræddersy et oplæg/workshop til dig. Eller hold øje med hjemmesiden for nye workshops.

BLIV EN STÆRKERE SKABER OG MEDSKABER AF VÆRDI OG MENING - I DIT LIV OG PÅ DIT JOB

Hvor lærer man, hvordan man skaber værdi og mening i sit liv? Eller på sin arbejdsplads? Og hvordan er det man får det hele til at hænge sammen, så man kan arbejde med det, man brænder for? Så man som medarbejdere er engageret, vidvågen og medskaber? Jeg ser fremtidens medarbejder som ’en kreativ skaber og medskaber af værdi og mening’. Du kræver tre ting: 1. en kreativ og skabende designtilgang til verden 2.’hård viden om forretningsudvikling og innovation og 3. blød viden om motivation, kreativitet og kognition. Dernæst handler det om, at kunne forbinde et indre fokus med et ydre fokus, så du faktisk kan skabe værdi i verden med noget, der skaber værdi og mening i dig. Det er win-win for mennesker og for virksomheder! Fåes som foredrag eller workshop, send en mail...

STOP MED AT LØSE PROBLEMER, LÆR EN NY TILGANG, DER ÅBNER FOR NYE OG BEDRE LØSNINGER

Vi halser afsted og løser selv højkomplekse problemer 'som vi plejer'. Vi tror vi er hurtige og effektive.

Desværre fører det alt for tit til nogle rigtig dårlige løsninger, som tager lang tid at reparere, om muligt.

Lær en anderledes tilgang til problemer, lær en kreativ og skabende designtilgang, hvor du lærer at tilgå komplekse problemer på ny måde.

Det vil du kunne bruge igen og igen og igen.

Og du vil være populær, for verden har brug for nye måder at tilgå problemer på.

4 timers workshop

se under foredrag, workshops, træning

OPSLAGSTAVLEN

FRA EXCELTÆNKNING TIL DESIGNTÆNKNING

 LAD OS STARTE MED DIG OG MIG

- og en lille øvelse

Læs mere 

Seneste indlæg på bloggen

Hvilken farve har boksen på den anden side

Hvilken farve har boksen på den anden side?    Læsetid: 2 minutter EN BÆREDYGTIG, PÆDAGOGISK JULESOKIDE TIL DIG SELV ELLER EN, DER TRÆNGER!   Kender du denne.. Read More →

Tid til et redesign af liv og kariere

Tid til et REdesign af dit liv og karriere? Læsetid: 2 minutter Mange tænker kreativitet som farverige perleplader i børnehaven. Eller en flippet og ustruktureret proces, som.. Read More →

Drop brugerfokus fornem fremtiden – også i dit eget liv

Kære designtænkningstrænere! STOR STOR TAK fordi du vil træne med, jeg håber du finder inspiration i mine videninput og øvelser. Jeg er SÅ nysgerrig på,.. Read More →
SENESTE DESIGNTÆNKNINGSTRÆNING 21.12.2017:

This post is also available in english